Hei tu, iubitorule de sneakersi!

Pregatim pentru tine SNEAKER NIGHT – editia a III a.

Ce este SNEAKER NIGHT? > Un eveniment nocturn de private sale, in cadrul caruia vei putea sa-ti achizitionezi modelele preferate de sneakersi din editiile limitate, lansate de-a lungul ultimelor luni in magazinele GRID.

Pentru a ne asigura ca totul functioneaza perfect, este important sa stii regulile de desfasurare a evenimentului.

Cum poti participa?

Accesul la eveniment se va face exclusiv pe baza CARD PASS-ului pe care il vei primi exclusiv din magazinele GRID Ploiesti si GRID Brasov. Conditia necesara ca acest card sa intre in posesia ta este sa achizitionezi produse din oricare dintre cele doua magazine in valoare de minim 1500 lei pe un singur bon fiscal, oricand incepand cu data 20 octombrie 2022 si pana in ziua evenimentului.

Fiecare CARD PASS va avea inscriptionat pe spate un numar unic. In cadrul evenimentului, accesul in magazin se va face pe rand, cate unui singur client, in ordinea numerelor de pe carduri. Cardurile sunt transmisibile si pot fi folosite la oricare editie SNEAKER NIGHT.

In eventualitatea furtului sau pierderii, CARD PASS-ul nu poate fi inlocuit, asa ca pastreaza-l cu grija!

Cand va avea loc evenimentul SNEAKER NIGHT?

Data, ora si locul evenimentului vor fi anuntate cu o saptamana inaintea evenimentului propriu-zis pe urmatoarele canale de comunicare GRID Romania: Instagram (@grid.romania), Facebook (@gridsportcode) si Newsletter – in cazul in care nu esti abonat deja, acum e momentul perfect sa o faci.

Care sunt regulile de desfasurare a evenimentului SNEAKER NIGHT?

  • Poti achizitiona maxim 3 perechi de sneakersi. Conditia este ca acestia sa aiba codul de produs diferit. Dupa finalizarea achizitiei, trebuie să predai CARD PASS-ul utilizat. Acesta se va preda la casa de marcat chiar daca ai achizitionat mai putin de 3 perechi de sneakersi.
  • Produsele achizitionate in cadrul SNEAKER NIGHT se supun acelorasi politici comerciale practicate de GRID Romania. Produsele puse la vanzare in cadrul evenimentului nu beneficiaza de discount.
  • Daca nu poti participa la eveniment sau daca participi, dar nu doresti sa achizitionezi niciun produs, CARD PASS-ul ramane la tine pentru a fi utilizat la urmatoarea editie SNEAKER NIGHT. Numarul de pe card ramane acelasi in acest caz.

Ne vedem curand!
Echipa GRID