Politica de retur

Dreptul dvs legal de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa este reglementat prin legislatia in vigoare, respectiv Ordonanța de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Returul se poate face in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie comerciala si garantie de conformitate conform prevederilor legale si se supun inclusiv conditiilor noastre comerciale.

Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile stipulate mai jos.

PROCEDURA DE RETUR

Pentru derularea procedurii de retur este obligatorie completarea Formularului de Retur pe care puteti sa il descarcati de aici. Printati-l si completati citet toate informatiile.

Descarca Formular de Retur

Va rugam sa va asigurati ca la completarea acestui formular ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii :

1. Numarul comenzii si datele de indentificare a celui care a plasat comanda;

2. Contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar;

Dorim sa va atentionam ca returnarea produselor catre GRID neinsotite de Formularul de Retur completat corect si lizibil, ori necompletarea tuturor informatiilor solicitate, poate atrage dupa sine intarzieri in timpul de procesare a returului, respectiv in timpul de rambursare a contravalorii produselor.

Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos:

Produsele pot fi returnate in magazinul de unde a fost livrat produsul (gasiti adresa pe AWB-ul primit o data cu coletul). Nu returnati produsele prin serviciul Posta Romana.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, exceptie fac cazurile urmatoare:

- produsul livrat este defect sau incomplet

- produsul nu este cel pe care a fost plasata comanda

Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dvs in Formularul de Retur in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.

PROCEDURA DE SCHIMB

In cazul in care doriti sa schimbati unul sau mai multe produse comandate pe site-ul GRID, va rugam sa ne contactati in prealabil la adresa de mail comenzi@grid-sport.ro  sau telefonic la numarul afisat pe site si sa ne specificati numarul de comanda, dar si produsul pe care il doriti la schimb pentru a se verifica situatia stocului. Daca produsul pe care il doresti la schimb nu mai este pe stoc, iti poti alege un alt produs cu achitarea eventualelor diferente.

Termenul maxim in care se poate cere un schimb este de 30 zile de la data la care ati primit coletul. Toate schimburile se fac in limita stocului disponibil.

CONDITII DE RETUR SI DE SCHIMB

a) produsele care se returneaza trebuie sa fie insotite de eticheta si factura aferenta

b) toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si in ambalajele originale

c) exista categorii de produse care nu se pot returna sau schimba:

  1. produse ce prezinta urme de purtare sau folosire (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului - recomandarea noastra este sa probati produsele in interior si fara a rupe etichetele)
  2. produse ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii (sosete, shorturi, etc)

ADRESE DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele comandate pe site-ul GRID se livreaza din stocurile magazinelor si este necesar ca ele sa ajunga in locatia din care au fost livrate. Gasiti adresa de la care a fost livrat coletul pe AWB-ul  primit impreuna cu acesta. 

Va multumim!