Colant Puma XTG LEGGING

SKU
595240-01
incepand de la 131,40 RON Pret standard 219,00 RON -40%
Mai multe informatii
Culoare Negru
Brand Puma
Sezon FW2019
Sex Femeie

Pentru toate articolele cumparate din magazinul nostru online oferim o garantie comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, in conditiile respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos.

Utilizati produsul numai in scopul pentru care a fost conceput.

Drepturile consumatorilor sunt respectate in conformitate cu Legea 449/2003 modificata si completata prin ordonanta 9/2016, 0G 21/1993 cu modificarile ulterioare si Legea 296/2004.

Remedierea deficientelor se va face in termen de 15 zile calendaristice de la data inregistrarii reclamatiei. In cazul unor reclamatii va rugam sa va adresati la numarul de telefon afisat pe site, produsul trebuie trimis fara reziduri majore si talonul de garantie.

Eticheta contine informatii utile privind spalarea si ingrijirea articolelor respective, astfel incat acestea sa nu sufere nicio deteriorare, insa nu ofera garantia ca produsul se va curata impecabil.

Etapele garantiei comerciale sunt:

  • Reclamarea defectului
  • Emitere Rezolutie POZITIVA - Reparare, inlocuire produs daca repararea nun este posibila sau returnarea banilor daca nici repararea sau inlocuirea nu au fost posibile.
  • Emiterea Rezolutiei NEGATIVA - Produsul va fi inapoiat clientului in starea in care a fost luat in custodie .

Important!!! Nu taiati eticheta interioara a produsului.Lipsa acestei etichete interioare duce automat la pierderea garantiei comerciale.

 

RETURURI

Returul se poate face in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

a) produsele care se returneaza trebuie sa fie inapoiate in ambalajul lor original, insotite de etichete si factura aferenta

b) toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si ambalajele originale

c) exista categorii de produse care se pot returna sau schimba:

  1. produse ce prezinta urme de purtare sau folosire  (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului - recomandarea noastra este sa probati produsele in interior si fara a rupe etichetele)
  2. produse ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii (sosete, shorturi, etc)
Retururile se fac in baza Formularului de Retur pe care il puteti descarca de aici si care trebuie transmis pe mail sau in coletul cu produsele returnate.

SCHIMBURI

In cazul in care doriti sa schimbati unul sau mai multe produse comandate pe site-ul GRID, va rugam sa completati Formularul de Retur si sa il trimiteti la adresa de mail comenzi@grid-sport.ro pentru a se verifica situatia stocului. Daca produsul pe care il doresti la schimb nu mai este pe stoc, iti poti alege un alt produs cu achitarea eventualelor diferente.

Termenul maxim in care se poate cere un schimb este de 30 zile de la data la care ati primit coletul. Toate schimburile se fac in limita stocului disponibil.

Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dvs in Formularul de Retur in termen de maxim 7 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.

Mai multe informatii despre retururi si schimburi gasiti pe pagina cu politica de retur.